Matematik

integral

10. april 2013 af Lektiepige (Slettet)

Jeg er meget itvivl om, hvordan jeg skal lave denne opgave..?

 

Se vedhæftet :-)

Vedhæftet fil: opgave (2).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Som der jo står, skal du bare udregne hvert af arealerne

- sætte dem lig hinanden

- og løse ligningen mht. k

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2013 af peter lind

Løs ligningen ∫-1kf(x)dx = ∫k3/2f(x)dx

Foretag integrationen og sæt grænserne ind


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2013 af Jiimy (Slettet)

Som de andre siger, kig i vedhæftet..


Svar #4
10. april 2013 af Lektiepige (Slettet)

 

Hvordan kommer jeg videre herfra, for k er ikke et tal?

Vedhæftet fil:opgave (2).docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Regn, som k ER et tal - så ender du med en ligning, hvor du kan finde tallet ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2013 af Krabasken (Slettet)

[2^x / ln2] fra -1 til k  = [2^x / ln2] fra k til 3/2

2^k / ln2 - 1 / (2ln2) = (2*V2) / ln2 - 2^k / ln2

2 * 2^k / ln2 = (4*V2 + 1) / (2ln2)

4 * 2^k = 4V2 + 1

2^k = V2 + 1/4

k * ln2 = ln(V2 + 1/4))

k = ln(V2 + 1/4)) / ln2 = =0,73484

:-)


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.