Kemi
opløselighed og koncentration hjælppp
10. april 2013 af
Arkimedesanton (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Vi har aflæst volumen i ækvivalenspunktet 0,100 M NaOH til 20 mL.
Efter har vi fundet stofmængden af syren: 0,100 M * 0,020 = 0,002 ? rigtigt? Eller skulle vi bruge massen af syren delt med molarmassen?
Dernææst c = n/v -> 0,002/0,100 L Vi dividerer med 0,100 L eftersom det var mængden af filtreret opløsning.
Omregn koncentrationen af ASA til enheden g/100 mL???? Hvordan i alverden gør jeg det!
Vi har aflæst volumen i ækvivalenspunktet 0,100 M NaOH til 20 mL.
Efter har vi fundet stofmængden af syren: 0,100 M * 0,020 = 0,002 ? rigtigt? Eller skulle vi bruge massen af syren delt med molarmassen?
Dernææst c = n/v -> 0,002/0,100 L Vi dividerer med 0,100 L eftersom det var mængden af filtreret opløsning.
Omregn koncentrationen af ASA til enheden g/100 mL???? Hvordan i alverden gør jeg det!
Skriv et svar til: opløselighed og koncentration hjælppp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
