Matematik

integral

11. april 2013 af Lektiepige (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået hjælp til denne opgave, men jeg er stadig itvivl.


Hvad er -1 og V2 ?  Hvad gør jeg forkert i min nye udregning - se vedhæftet - tak :-)

 

[2^x / ln2] fra -1 til k  = [2^x / ln2] fra k til 3/2

2^k / ln2 - 1 / (2ln2) = (2*V2) / ln2 - 2^k / ln2

2 * 2^k / ln2 = (4*V2 + 1) / (2ln2)

4 * 2^k = 4V2 + 1

2^k = V2 + 1/4

k * ln2 = ln(V2 + 1/4))

k = ln(V2 + 1/4)) / ln2 = =0,73484

Vedhæftet fil: opgave1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2013 af PeterValberg

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:integrale.pdf

Svar #2
11. april 2013 af Lektiepige (Slettet)

Ej mange tak :-))


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.