Fysik

termisk virkningsgrad

12. april 2013 af Lone110 (Slettet) - Niveau: A-niveau

har den her opgave som jeg er gået lidt død i

først regner jeg gennemsnitet af planimeterings resultaterne

derefter finder jeg

pi=188,2*0.06/0.8=14.12bar

derefter regner jeg Pb

Pb=9*(π/4)*14.12bar*0.82*2.595*(83/60)*102=20382.56Kw

så regner jeg

Pi=9*(14.12bar*(π/4)*0.82*83*102)/60=22930Kw

så vil jeg gerne finde min termisk virkningsgrad, men min Cb som er min

specifikbrændselsolie forbrug Cb

http://s24.postimg.org/w8q66ixmt/motorl.png

håber der nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2013 af Kasper73

Jeg ved ikke om man kan finde udvidelseskoefficienten ud fra brændstoffets sammensætning, men jeg fandt en et sted i formelsamlingen at den er 0,00075 for mineralske olier. Væftet er hvordan jeg ville gøre...

Vedhæftet fil:studieportalen doc.doc

Svar #2
13. april 2013 af Lone110 (Slettet)

det gøre man ved hjælp af lambda og Lmin, men det er svaret på opgaven du har der tusind tak ! :D


Skriv et svar til: termisk virkningsgrad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.