Matematik

Differentialligninger

12. april 2013 af matematiktaktak (Slettet)

Vis ved substitution at følgende to funktionsforskrifter

y=f1(x)=0 og y=f2(x)= 2/x2+1      

x∈R

 

gør differentialligningen  x2y+ x * y ' = 0 sand

 

 

 

Mangler bare lige lidt hjælp til at komme igang.... Ved ikke helt, hvor jeg skal starte :-) 

 

God weekend


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt hver af de to funktioner i differentialligningen og eftervis, at differentialligningen er opfyldt.

Der menes sikkert

f2(x) = 2 / (x2 + 1)


Svar #2
12. april 2013 af matematiktaktak (Slettet)

Tak for hjælpen :-)

 

 

Og ja, det gør der!


Svar #3
12. april 2013 af matematiktaktak (Slettet)

Nu har jeg lavet den :-) Gik jo meget nemt! Tusinde tak for din hjælp... God weekend


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.