Fysik

Hjæælp

14. april 2013 af stinedenseje (Slettet)

Nogle der har lavet en fysikrapport eller lignende omkring "Cirkelbevægelse"??, som kan forklarer mig noget med graferne m.m. 

Bl.a. T^2 som funktion af F^-1

???


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2013 af mathon


                  Du mener vel en jævn cirkelbevægelse?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2013 af mathon

 

 og har så
                           F = m • ω2 • r = m • (4π2/T2) • r        (centripetalkraften)
      hvoraf
                           T2 = (4π2 • m • r) F -1


Skriv et svar til: Hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.