Matematik

hjælp

16. april 2013 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, jeg vil rigtig gerjne have hjælp til denne opgave, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal. håber I kan hjælpe mis. ps. det haster

En funktion f er givet ved f(x)=x4-2x2+4

Løs f ' (x)=0

Bestem monotiforholdene for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn forskriften for f '(x) og løs så ligningen f '(x) = 0 .


Svar #2
16. april 2013 af LeylaDogan (Slettet)

skal man så integrere eller differer???

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Diff.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal differentiere for at finde den afledede funktion f '(x) .


Svar #5
16. april 2013 af LeylaDogan (Slettet)

ok, men hvad så f ' (x)=0 ??? skal man sætte 0 ind i x'ets plads


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Nej, man skal løse ligningen f '(x) = 0 . Genlæs #1.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.