Matematik

Find længden af kateten

17. april 2013 af Thaisk (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en retvinklet trekant med arealet 24 har den ene katete længden 6.
Hvordan finder jeg ud af længden af den anden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2013 af peter lind

Areal = ½ * produktet af kateterne


Svar #2
17. april 2013 af Thaisk (Slettet)

Undskyld jeg lyder dum, men Produktet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2013 af peter lind

Produktet af kateterne er længden af den ene katet ganget længden af den anden katete.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. april 2013 af mathon

 

                     2T = k1 • k2

                            2 • T    2 • 24
                     k2 = ------ = -------
                              k1          6


Skriv et svar til: Find længden af kateten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.