Matematik
Simpel udregning
17. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hvad går galt...??
Jeg har ligningen:
1,5K^(-1/2)*L^(1/3) -0,1 = 0
Min udregning ser således ud:
1,5*K^(-1/2)*L^(1/3) = 0,1 <=>
1,5 *L^(1/3)= 0,1/(K^(-1/2)) <=>
15*L^(1/3)= K^(-1/2)
Mit problem er at jeg ikke kan se, hvordan K^(-1/2) bliver til
K^(+1/2)
Ved godt det burde være simpelt.. men øh....
På forhånd tak!
Jeg har ligningen:
1,5K^(-1/2)*L^(1/3) -0,1 = 0
Min udregning ser således ud:
1,5*K^(-1/2)*L^(1/3) = 0,1 <=>
1,5 *L^(1/3)= 0,1/(K^(-1/2)) <=>
15*L^(1/3)= K^(-1/2)
Mit problem er at jeg ikke kan se, hvordan K^(-1/2) bliver til
K^(+1/2)
Ved godt det burde være simpelt.. men øh....
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Simpel udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
