Matematik

Bestem a,b,c og d.

20. april 2013 af LVSvendsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

http://gyazo.com/52e1eb857228d4873e93687619cb5a47

Opgaven er beskrevet i linket.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2013 af mette48 (Slettet)

j(x)=ax+b er tangent til j(x) i (1,j(1)) og j(x)=bx+c er tangent til j(x) i (3,j(3))

find koordinaterne til A ved at indsætte x=1 i j(x)

find hældningen for tangenten j ' (1)=a

find b ved at indsætte As koordinater og a i j(x)=ax+b


Skriv et svar til: Bestem a,b,c og d.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.