Matematik

Hjælp søges til "gammel" nybegynder! multiplikation, decimal, division, brøker og procent regnemetoder.

10. oktober 2005 af 35 Oscar (Slettet)
Er gået hen og blevet gammel. Så ville høre om nogen ville genopfriske min hukommelse. Nogen der kan give mig udregningsmetoder for

- Multiplikation
- Decimaler
- Division
- Brøker
- Procent

Mvh

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Mener du hvordan man gør det i hovedet/med papir og blyant?

Svar #2
10. oktober 2005 af 35 Oscar (Slettet)

Præcis.

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2005 af Hajdar (Slettet)

Eks. 35 * 45

35*5=175 35*4=140 så ligger man et ekstra nul for det er jo 40

175+1400=1575 er svaret

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2005 af bif (Slettet)

Er der ikke et lokalt VUC du kan henvende dig på?

bif

Skriv et svar til: Hjælp søges til "gammel" nybegynder! multiplikation, decimal, division, brøker og procent regnemetoder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.