Matematik

Mat (B1)

22. april 2013 af Bammm (Slettet) - Niveau: B-niveau

De informationer jeg for at vide er :
En del af inddækningen på et udsugsninganslæg er svejst sammen af to ens keglestubbe.
Hver kegle stub har højden h=300mm. Den store grundflades diameter D=400mm. En frembringer i keglen danner vinkel w=65º med grundfladen.

a) Beregn diameteren d i den lille grundflade
b)Beregn det udfoldede areal af hver keglestub

Jeg er ret lost på metode jeg skal regne denne opgave. Så det ville være dejligt hvis der var en der kunne forklare mig hvordan jeg skulle gøre. Tusinde tak :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2013 af Euroman28

Prøv og post tegningen hvis du kan.

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Mat (B1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.