Matematik

hjælppp

22. april 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man finde hældningen af tangenten  ud i hvilket som helst punkt med f ' (x) = 2x

En grundig forklaring takk

Et bud...

man bare kan sætte et punkt ind for x plads f ' (2) = 2*2 = 4 så er hældningen for tangenten 4..:??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2013 af KimT.T. (Slettet)

Netop. 

f ' (x) = 2x

er tangenthældningsfunktionen, som fås som den afledede af funktionen f. Med denne tangenthældningsfunktion kan man til et hvert punkt i definitionsmængden for f bestemme hældningen til tangenten i det punkt:

Hældningen til tangenten i x0

f ' (x0


Skriv et svar til: hjælppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.