Matematik

Hjælp!

11. oktober 2005 af Goingforwin (Slettet)
Hjælp.!

Jeg har forsøgt og forsøgt på at løse denne opg..
Men intet virker.. Er der ikke en som gider hjælpe mig..?
og lige lave opgaven.. har fire mere af samme slags så hvis du lige
kunne løse den her til bunds for mig, kunne jeg nok selv klare
resten..

Bestem rumfanget af det omdrejningspunkt, der fremkommer, når punktmængden

M = { (x,y) | 2

drejes 360 grader rundt om førsteaksen

På forhånd tak..!

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2005 af Duffy

Omdrejnings-punkt - NEJ!

Det hedder et omdrejnings-legeme.

Voluminet V bestemmes ved formlen:

4
S[pi*( x^2 +3 )^2]dx = V
2

og brug dernæst formlen

S[x^n]dx = 1/(n+1)x^(n+1) + k, k E R .

n E Z, n<>-1 ,

for n = -1 er

S[x^n]dx = ln(x) + k , k E R .



Duffy

Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.