Matematik

stamfunktion

11. oktober 2005 af Goingforwin (Slettet)
Er der ikke lige en der gider regne den her igennem for mig..? - så du sød.. :)

Bestem den stamfunktion F til f(x) = e^2x - 3, der opfylder, at F(1)= 100

og hvis du har tid også denne opg..

Graferne for funktiorne f(x)=x-x^3 og g(x)= - 6x

afgrænser en punktmængde i 1 og 4 kvadrant bestem arealet af denne punktmængde..?

Jeg siger på forhånd tak.. Og håber du / i vil hjælpe.. Jeg har virkelig brug for det.!

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2005 af Duffy

Joh, selvfølgelig! Jeg er der som et søm:

F(x) = 1/2*e^(2*x)-3*x-1/2*e^(2)+103

opfylder F(1)= 100 for f(x) = e^2x - 3.


Mellemregningerne må du selv opfinde...


Duffy

Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.