Matematik

Ligninger

23. april 2013 af jbm96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan fortælle mig hvordan man løser denne ligning:

 

3(x+1)^2 = 0

 

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af mathon

 

                 (x+1)2 = 0

                 x = -1


Svar #2
23. april 2013 af jbm96 (Slettet)

Hvordan fandt du frem til det ? Og hvad blev der af 3 tallet ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. april 2013 af Sapfort (Slettet)

#2

3 gange ét tal skal give 0

Derfor skal tallet (x+1)^2 give nul.

0^2 er lig med nul, derfor skal (x+1) give nul.

x + 1 = 0 ⇔x = 0 - 1 = -1
 


Svar #4
23. april 2013 af jbm96 (Slettet)

Tak for det


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.