Fysik

Ladede partikler

23. april 2013 af tyuio (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

 

Er der nogen som kan hjælpe med den vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: scan0003-2.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. april 2013 af peter lind

a) og b) brug Coulumbs lov

c) Hvis feltstyrken er 0 er de elektriske kræfterpå en ladning  på stedet 0, så kræfterne fra de 2 partikler ophæver hinanden


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. april 2013 af mathon



                                 1     QB
                       F = ------ • ---- • QA
                              4πεo    r2

                                       QB
                      EB på A = --------
                                    4πεo•r2

                     


Svar #3
23. april 2013 af tyuio (Slettet)


Svar #4
23. april 2013 af tyuio (Slettet)

Undskyld er ikke helt med. Får a) F = -0.4316066251e-4 N. De andre to kan jeg ikke se.

 


Skriv et svar til: Ladede partikler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.