Matematik

Bestem den stumpe vinkel, som linjestykkerne AB og CD skærer hinanden under.

23. april 2013 af LOLYOLO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Punkterne A, B, C og D har koordinaterne A (-2,3), B (6,-1),
C (1,-3) og D (7,4). Bestem den stumpe vinkel, som linjestykkerne
AB og CD skærer hinanden under.

mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af peter lind

Find vektorene AB og CD.  Der gælder AB·CD = |AB||CD|cos(v) 0g AB×CD = |AB||CD|sin(v)


Svar #2
24. april 2013 af LOLYOLO (Slettet)

Jeg kan stadig ikke rigtig løse den? jeg forstår desværrer ikke dit svar 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2013 af peter lind

Hvad forstår du ikke ?


Svar #4
24. april 2013 af LOLYOLO (Slettet)

generalt det hele 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2013 af peter lind

Så må du fortælle hvor det første gang går galt


Svar #6
24. april 2013 af LOLYOLO (Slettet)

det er efter jeg har fundet vektorerne AB og CD så ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre bag efter

AB =((6-(-2),1-3))  =((8,-4))
CD =((7-1,4-(-3)) = ((6,7))


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. april 2013 af peter lind

Du skal finde længderne af de 2 vektorer og du skal finde skalarproduktet mellem de 2 vektorer. Brug dernæst formlen i #1


Skriv et svar til: Bestem den stumpe vinkel, som linjestykkerne AB og CD skærer hinanden under.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.