Matematik

andengradsligning

24. april 2013 af nunu21 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs ligningen: 2x2+x-3= 0

Håber nogen kan hjælpe mig?

Jeg får diskriminanten til -23 = altså er der ingen løsninger?

Er det korretk? (:


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af kkppoo (Slettet)

d=1^2-4*2*(-3)=25


Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.