Matematik

Potens funktioner find a

24. april 2013 af CecilieMod (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder lige med en aflevering og har et lille problem.

Jeg skal finde a i en potensfunktion der ser således ud: f(x)=2,56*x^a

Jeg kender kun punktet (4,3) og så b værdien, andet kender jeg ikke.

Hvordan finder jeg så a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Sæt punkterne ind i funktionen og isoler a.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2013 af mathon

 

                           f(4) = 3 = 2,56 4a

              løs
                            3 = 2,56 4a


Skriv et svar til: Potens funktioner find a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.