Biologi

Alkohol

25. april 2013 af michelle-506 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med disse udregninger? 

Hvor mange genstande skal du drikke i løbet af en time for at få en alkoholpromille på 0,5?    



Hvor mange skal du drikke i løbet af en aften (4 timer) for at få en alkoholpromille på 1,5?    


Svar #1
25. april 2013 af michelle-506 (Slettet)

Kan det passe at dette er svaret?
 

Hvor mange genstande skal du drikke i løbet af en time for at få en alkoholpromille på 0,5?     
0,5=(4 x 0,5 /0,55)/(90 x 0,68)        =        ( 4 genstande )

Hvor mange skal du drikke i løbet af en aften (4 timer) for at få en alkoholpromille på 1,5?    
1,48=(10 x 0,5 /0,55)/(90 x 0,68)    =       ( 10 genstande )


Skriv et svar til: Alkohol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.