Matematik

Potensfunktion!

25. april 2013 af Okayokaydu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Jeg sidder med en opgave jeg er lidt i tvivl om.

Det handler om en potensfunktion for atletikrekorder. Resultaterne har jeg vedhæftet som billede.

Jeg har fået funktionen til at være f(x):=1.12958*x^(0.05671), men nu er jeg i tvivl om hvad de forkellige tal siger.

Er der nogen der hurtigt lige kan fortælle mig det?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af mathon

 

                                      d(x) =1,12958 t0.05671     t>0

      distancen er en funktion af tiden

             på 1 sekund løbes 1,12958 m                                         1x = 1 pr definition uanset x>0

             på 2 sekunder løbes 1,12958 • 20.05671 m

            .........

             på t sekunder løbes 1,12958 • t0.05671 m

            


Svar #2
25. april 2013 af Okayokaydu (Slettet)

Mange tak! Det hjalp meget  :)


Svar #3
25. april 2013 af Okayokaydu (Slettet)

Hov burde det her ikke passe: 1,12958*10,49^0,05671 = 100? 


Skriv et svar til: Potensfunktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.