Matematik

Vektorer

28. april 2013 af Massou (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er der givet vektorerne  a =(t , t+1)  og b =(t+1,t-1), hvor t∈R

Bestem vinklen mellem  a  og  b  når t=0
Bestem de værdier af t for hvilke a  er vinkelret på  b
Bestem de værdier at t for hvilke arealet af det parallelogram som  a  og  b  udspænder er 8
Bestem længden af projektionen af  a  på  b  når t=1

Please kan I være sød at hjælpe mig

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af Dozmit (Slettet)

Med hvad ? du skal angive dit problem, hvor er det du går i stå ?

 


Svar #2
28. april 2013 af Massou (Slettet)

Jeg bruger program der hedder "cas" jeg har det svært ved at finde vinkel mellem vektor a og b


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2013 af Dozmit (Slettet)

brug dog ti-nspire :D

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det behøver man da ikke noget CAS-værktøj til. For t = 0 drejer det sig om at finde vinklen mellem vektorerne

a = [0 ; 1]  og  b = [1 ; -1]


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.