Fysik

TWh til J

29. april 2013 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

Overskriften siger sig selv - hvordan gør man? :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. april 2013 af oppenede

1 TWh = 1000000000000 W h = 1000000000000 J/s * h

h = 60 s/min * 60 min = 3600 s

1000000000000 J/s * 3600 s = 3600000000000000 J


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. april 2013 af mathon

lidt mere bekvemt:
   
                          1 TWh = 109 kWh = 109 • (3,6•106 Ws) = 3,6•1015 J

    da 1 Ws = 1 J


Skriv et svar til: TWh til J

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.