Matematik
skæringspunkt
12. oktober 2005 af
Mars Volta (Slettet)
Hejsa.
Er det muligt at finde et skæringspunkt mellem disse to linjer i rummet:
l: (x,y,z)=(8,0,0)+t(1,0,1)
m: (x,y,z)=(4,-4,2)+s(1,2,0)
??
Er det muligt at finde et skæringspunkt mellem disse to linjer i rummet:
l: (x,y,z)=(8,0,0)+t(1,0,1)
m: (x,y,z)=(4,-4,2)+s(1,2,0)
??
Svar #1
12. oktober 2005 af Mars Volta (Slettet)
Slet ingen der kan hjælpe??
Skæringspunktet mellem to parameterfremstillinger...
Skæringspunktet mellem to parameterfremstillinger...
Svar #2
13. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Nej, det er ikke muligt, idet disse to linier ikke skærer hinanden.
Skriv et svar til: skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
