Matematik

Hjælp

02. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

Afrund til helt antal tusinder :

825246 = 830000

748000= 750000

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2013 af PeterValberg

Opgavens tekst er lidt uklar formuleret, - men dine svar er efter min mening okay. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

825246 = 825000

748000 = 748000

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2013 af JG0005 (Slettet)

Jeg er enig med #2


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2013 af mette48 (Slettet)

825246 

748000

læs tallene inde i hovedet og slut når du har sagt tusind

825246 læses otte-hundrede-femogtyvetusinder    825 000

748000 læses syv-hundrede-otteogfyrre tusinder   742 000


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. maj 2013 af JG0005 (Slettet)

#4 

Du har skrevet 742000 i stedet for 748000:)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.