Matematik

Differentialligninger

03. maj 2013 af UK343 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :-)

Har en hjemmeopgave for om differentialligninger.

Jeg har tre ligninger:

y´=6x^2

y´´=x^2

dy/dx= 5- x/y

Jeg skal bestemme deres fuldstændige løsning, men kan ikke huske, hvordan de ser ud. Nogle der evt. kunne hjælpe? :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2013 af PeterValberg

Disse videoer [ LINK ] må indeholde den hjælp, du har brug for :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.