Matematik

Indekstallet

04. maj 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har nogle problemer med det her regnestykke, da jeg ikke ved hvordan, jeg regner indekstallet ud.

Opgaven lyder:

a) Bestem antal familier med mere end én bil i 2009.
Bestem indekstallet for 2007.

Årstal                                       2007      2008     2009 
Antal familier (i tusinde)      340        364           X        
Indekstal                                    X         100        103,8

 

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

340 / X1 = 364 / 100

og

364 /100 = X2 /103,8


Svar #2
04. maj 2013 af Aaby17 (Slettet)

Vil det sige at det kommer til at gi det her??

340 / X1 = 364 / 100 = 93,40659341

364 /100 = X2 /103,8 = 0,035067437

Eller det her

340 / X1 = 364 / 100 = 3,64

364 /100 = X2 /103,8 = 3,64


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Nej - løs hver af ligningerne for sig og find hvert af X'erne

Gang evt "overkors"


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Årstal                                       2007      2008     2009 
Antal familier (i tusinde)           340        364           X        
Indekstal                                    X         100        103,8

2007:340/364*100=93, 4

Jeg får indekstallet i 2007 til 93, 4

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Super!

;-)


Skriv et svar til: Indekstallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.