Matematik

Punktvis konvergent for fn(x) = (1+e^(n(x-1))) / (1+e^(-n(x+1)))

04. maj 2013 af RFJ86 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Bestem det størst mulige interval i R hvorpå følgen

fn(x) = (1+e^(n(x-1))) /  (1+e^(-n(x+1)))   n = 1,2,...

er punktvis konvergent, og angiv grænsefunktionen.

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave, kan ikke gennemskue den.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Punktvis konvergent for fn(x) = (1+e^(n(x-1))) / (1+e^(-n(x+1)))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.