Tysk

Tysk sætning

07. maj 2013 af AKY (Slettet)

Hvordan siger man på tysk?

Hun har meget tøj på?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2013 af Challenge24 (Slettet)

Sie hat viele Kleider an

Ellers er det auf i stedet for an.


Svar #2
07. maj 2013 af AKY (Slettet)

Er du sikker?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2013 af Challenge24 (Slettet)

Sie = hun

hat  (3. per.) = har

meget = viele

tøj = Kleider

på = an eller auf, aner ikke hvilken det er. 


Svar #4
07. maj 2013 af AKY (Slettet)

Ja det er netop også det er jeg i tvivl om, og må man godt have en præposition til at flagre til sidst i en sætning?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. maj 2013 af Stygotius (Slettet)

"Sie ist dick angezogen"


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. maj 2013 af Stygotius (Slettet)

# 4,

"an" er ikke en præposition, men et adverbium.


Skriv et svar til: Tysk sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.