Matematik

Moms

08. maj 2013 af Azayaz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa.

 

Lad os sige, at momsen er 30% og, at jeg har denne genstand, som koster 500 DKK. ekskl. moms.

 

Hvordan beregnes genstandens pris inkl. moms?


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. maj 2013 af hesch (Slettet)

Moms:  30% af 500 kr =

500kr *30% =

500kr * 30/100 =

500 kr * 0,30 = 150 kr

Pris incl. moms = 500 kr + 150 kr = 650 kr


Svar #2
08. maj 2013 af Azayaz (Slettet)

Case closed, jeg misforstod bare noget meget basisk, samt at jeg ikke fik mit spørgsmål formuleret ordentlig. "Sigh".

Tak for din tid "hesch", meget pædagoisk opstillet.


Skriv et svar til: Moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.