Engelsk
kort engelsk rettelse
13. oktober 2005 af
Miss88 (Slettet)
er der nogle der hurtigt vil kigge denne tekst igennem, og hjælpe med at rette de største fejl?
Sir Anthony Blunt is probably one of the best famous spies in newer English history. In the thirties he study on university in Cambridge. Here he got very interested in Stalins marxisme. He meant sincere, that marxisme could used like a effective weapons against Hitler. Together with some of his best friends from the university there got tale sby to be sussian spy.
In the beginning fortieths was Blunt involved in counterespionage, and in this period sent requlary valuable information to Russian. From 1945 to 1978 worked Blunt hard and conscientious in the royal families service, - or if service? His work was that to take care take royal arts. He done this work very well, and he offend write experience about in newspaper.
Sir Anthony Blunt been first time suspect him to be a spy in 1951, and in run of the next 8 years he got interview not more than eleven times. But in sprite of they still him very unpleasant questions he hold stubborn that he was completely innocent. And the evidence against him was not gut in of to, that he could prosecute. Theauthority take there for in 1964 the surprised decision that promise Blunt free safe passage, if he worked loyal with them in there further investigation. Blunt confess after that reluctant grudging his crime. The queen private secrete got the unusually advice that let Sir Anthony Blunt keep his high post in her Majestic service. It can thinking (mærkeligt), but on this (måde undgik man fuldstændigt) that moles spies could jump over to Soviet Union or distory a (videre efter forskning I sagen)
Sir Anthony Blunt is probably one of the best famous spies in newer English history. In the thirties he study on university in Cambridge. Here he got very interested in Stalins marxisme. He meant sincere, that marxisme could used like a effective weapons against Hitler. Together with some of his best friends from the university there got tale sby to be sussian spy.
In the beginning fortieths was Blunt involved in counterespionage, and in this period sent requlary valuable information to Russian. From 1945 to 1978 worked Blunt hard and conscientious in the royal families service, - or if service? His work was that to take care take royal arts. He done this work very well, and he offend write experience about in newspaper.
Sir Anthony Blunt been first time suspect him to be a spy in 1951, and in run of the next 8 years he got interview not more than eleven times. But in sprite of they still him very unpleasant questions he hold stubborn that he was completely innocent. And the evidence against him was not gut in of to, that he could prosecute. Theauthority take there for in 1964 the surprised decision that promise Blunt free safe passage, if he worked loyal with them in there further investigation. Blunt confess after that reluctant grudging his crime. The queen private secrete got the unusually advice that let Sir Anthony Blunt keep his high post in her Majestic service. It can thinking (mærkeligt), but on this (måde undgik man fuldstændigt) that moles spies could jump over to Soviet Union or distory a (videre efter forskning I sagen)
Svar #1
13. oktober 2005 af Fingersen (Slettet)
best famous = most famous
newer.... = modern British
thirties.... = el. 30s,....
study = studied
on university = at the University of.....
got very = became very
Statlins.... = Stalin's....??? (Det var da ikke ham der udtænkte ideologien)
Før jeg retter videre, vil jeg have den danske version først.
MVH
Fingersen
newer.... = modern British
thirties.... = el. 30s,....
study = studied
on university = at the University of.....
got very = became very
Statlins.... = Stalin's....??? (Det var da ikke ham der udtænkte ideologien)
Før jeg retter videre, vil jeg have den danske version først.
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: kort engelsk rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
