Matematik

parabel

10. maj 2013 af hejmedddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, hvordan finder jeg en parabels skæringspunkter med akserne udefra dens ligning. Skal jeg bare henholdsvise sætter x - og y =0m ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2013 af mette48 (Slettet)

skæring med førsteaksen fås ved at sætte y=0

skæring med andenaksen fås ved at sætte x=0


Svar #2
10. maj 2013 af hejmedddi (Slettet)

tak for svaret :)


Skriv et svar til: parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.