Matematik

A og B

13. maj 2013 af gym25 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan i hjælpe mig med følgende opgave?
SKal jeg først lave en forskrift for at kunne bestemme a og b, eller kan de ses ud fra data? 

På Forhånd tak 

Vedhæftet fil: h.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2013 af Yang (Slettet)

Til bestemmelse af a og b kan du bruge to ligninger med to ubekendte, da du har to punkter eller formlen

a=x2-x1√(y2/y1)

Når du har fundet a kan du bestemme b ud fra et af punkterne og a. 

Du kan nu lave næste opgave ved at indsætte x=32 og bestemme y. 


Svar #2
13. maj 2013 af gym25 (Slettet)

(x1,x2) = 11, 120
(y1,y2) = 22, 10

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2013 af Yang (Slettet)

Ja. 


Svar #4
14. maj 2013 af gym25 (Slettet)

Men hvordan finder man så b? 
det er jo kun a der opregnes i ovenstående? 


Skriv et svar til: A og B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.