Matematik

Hjælp

13. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

Reducer:

3*(5a-2b)-2b = 15a-8b

Er det korrekt?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af Engineering (Slettet)

Ja du har helt ret og det rigtigt reduceret. ;)

3*(5a-2b)-2b = 15a-8b

(5a*3-2b*3)-2b

(15a-6b)-2b

(15a-6b-2b)

Og svaret bliver = 15a-8b


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.