Matematik

Martingaler

14. maj 2013 af camilla_jensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig med et lille bevis.

Hvordan beviser jeg, at E[Xn]=E[X0] for en martingal?

 

Mvh

Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af Vesteur (Slettet)

Hej Camilla,

Brug definitionen E[Xn+1|Xn,...,X0] = E[Xn|Xn,...,X0] og iterer.

Mvh Christian


Svar #2
22. maj 2013 af camilla_jensen (Slettet)

Nå okay ja, dvs. at

E[Xn+1|Xn,...,X0] = Xn  =>  E[Xn+1] = E[  E[Xn+1|Xn,...,X0]  ] = E[Xn] => ... => E[X1] =E[X0]

dvs. => E[Xn]=E[X0]

 

Tusind tak for hjælpen  :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2013 af Vesteur (Slettet)

Det var så lidt. ;)


Skriv et svar til: Martingaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.