Matematik

Potens

14. maj 2013 af Kulka1 (Slettet)

a3*an*(-a)4*(-a)2n = a3+n*(-a)4+n

Hvad gør jeg forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2013 af SuneChr

Benyt

(- a)4 = a4

(- a)2n =  [(- a)2]n = [a2]n = a2n


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. maj 2013 af Krabasken (Slettet)

Slut med eksponent 4+2n


Svar #3
14. maj 2013 af Kulka1 (Slettet)

Tak for det. Det giver god mening. :-) 


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.