Matematik

Geometri

16. maj 2013 af Bingo2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der vil hjælpe mig med denne opgave?

Det er opgave 12 i linket: 

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120815%20Mat%20B%20stx.ashx
 

Jeg har brugt sinusrelatiner, men jeg mit resultat bliver forkert:

 

Sin(A)= (Sin(C)/24)*2,7

Sin(A)=0,97

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Resultatet for sin(A) er korrekt.

sin(A) = sin(C) · 2,7 / 2,4 = 0,974279

Bestem så vinkel A.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. maj 2013 af PeterValberg

sin(A) = 0,9743 

det er rigtig nok, men for at finde vinklen, skal du lige:

A = sin-1(0,9743)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
16. maj 2013 af Bingo2 (Slettet)

#2


sin(A) = 0,9743 

det er rigtig nok, men for at finde vinklen, skal du lige:

A = sin-1(0,9743)

 

 

10000000 taaak :)


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.