Matematik

Procent regning

17. maj 2013 af TheCleverOne (Slettet) - Niveau: 10. klasse
En soldat skyder og rammer på 40% af sine skud, hvor mange gange skal han skyde for at have 100 træffere.

Tak for hjælpen!:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2013 af RasmusPetersen1982 (Slettet)

y = r*x

 

y = Antal træffere (100)

x = Antal skud affyret

r = Den procentvise chance for han rammer (40/100)=0,40

 

100 = 0,40*x

x = 100/0,40 = 250

 

Han skal altså affyre 250 skud for at ramme 100 gange.


Svar #2
17. maj 2013 af TheCleverOne (Slettet)

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2013 af 123434 (Slettet)

40%=100

1%=100/40=2,5

100%=250

 


Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.