Matematik

Statistik - estimeret funktioner

17. maj 2013 af barcelona1988 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

har fået nogle tal på de forskellig begreber. 

arblm = arbejdsløsheden for mænd

arblk = arbejdsløsheden for kvinder

 

spørgsmålene er således:

 - Estimer og diskuter funktionerne

Arblm = α 0 + α1 year

Arblm = α 0 + α1 year + γe -1

Arblk = β0 + β1 year

Arblk = β0 + β1 year + γe -1

 

Nogle forslag til hvad jeg skal gør for at kunne estimere funktionerne?
 

mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2013 af peter lind

Kan vi ikke få en præcis beskrivelse af opgaven herunder oplysning om hvilken data du har


Svar #2
17. maj 2013 af barcelona1988 (Slettet)

jo det kan jeg godt :)

her er excel filen som indholder alle de oplysninger for opgaven!


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2013 af peter lind

Det er stadig ikke tilstrækkeligt. Jeg vil gætte på at du skal lave regressionanalyse på de data


Svar #4
17. maj 2013 af barcelona1988 (Slettet)

her er hele opgaven ! :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2013 af peter lind

Du skal lave lineær regression på de data


Svar #6
17. maj 2013 af barcelona1988 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen ??

Skriv et svar til: Statistik - estimeret funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.