Matematik
Matematik A- netadgang
Hej alle sammen
Jeg vil spørge om der er andre der har været op i matematik med netadgang i dag? hvis der er nogen, så vil jeg gerne høre hvad I har fået, for jeg synes den var virekelig svær, og mest den udenhjælpmidler
På forhånd tak
Svar #1
24. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
Opgavesættet kan ses her
Du kan stille konkrete spørgsmål til enkelte af opgaverne sammen med angivelse af dine egne resultater og fremgangsmåder.
Vink til løsninger uden hjælpemidler
Opg 1. N(t) = 5460 · 0,95t
Opg 2. a) [x ; y] = [1 ; 3] + AB·t , t ∈ R
b) Indsæt parameterfremstillingen i linjen m's ligning.
Opg 4. A(g) , B(f) , C(h)
Opg 5. a) Benyt tangentligning, beregn f(1) og f '(1)
b) Undersøg, om f '(2) er lig med 0.
Opg 6. Se på de to ensvinklede, retvinklede trekanter, hvorden lille trekant har kateterne 1 og 4, og den store trekant har kateten 5+4 = 9 . Undersøg først, om hypotenusen i den store trekant er mindre end flagstangens højde 10. Beregn dernæst længden af den anden katete i den store trekant, og undersøg, om den er mindre end mandens højde.
Opg 7. Indsæt den givne funktion i differentialligningen.
Opg 8. a) Løs ligningen f(x) = g(x) (2.-gradsligning der let faktoriseres i hovedet). Rødderne er symmetrisk fordelt omkring 0.
b) Beregn integralet A(M) = -r∫r (g(x) - f(x)) dx , hvor r er den positive rod fra a).
Opg 9. Oplysningerne P(0) = 1, P(5) = 36 og P'(0) = -3 benyttes til at opstille 3 ligninger til bestemmelse af a, b og c. Ligningen P(0) = 1 giver c , ligningen P'(0) = -3 giver b, og a findes så ved at indsætte i ligningen p(5) = 36.
Skriv et svar til: Matematik A- netadgang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
