Kemi

Mængdeberegning

24. maj 2013 af Linnese (Slettet)

Hvordan viser jeg, at følgende gælder:

m=c*v*m=c*M 

?

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2013 af wonk (Slettet)

Hvad står de forskellige bogstaver for?


Svar #2
25. maj 2013 af Linnese (Slettet)

Det i #0 stof i mine noter, men det gav ikke rigtig mening, jeg ved ikke, om jeg har skrevet forkert af fra tavlen. Men bogstaverne står for:

m=masse

c=stofmængdekoncentrationen

V=volumen

M=molarmassen


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2013 af mathon

 

                   n = V • c

                   m = n • M = V • c • M


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.