Matematik

Procent

26. maj 2013 af Julie1311 (Slettet)
Hej jeg har fået denne opgave for I matematik, håber I kan hjælpe mig
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2013 af tokevare

Hej Julie

 

Du kan løse opgaven ved følgende ligninger hvor du finder værdien af x, som er det antal ekstra mål der skal scores.

 

a)   (2+x) / (5+x) = 0,75

b)   (2+x) / (6+x) = 0,75

c)  (2+x) / (7+x) = 0,75

d) Mia kan aldrig komme op på en scoringprocent på 100 procent ligesom Isabel havden inden hun blev skadet.

 

Håber du kan bruge svaret.

 


Svar #2
26. maj 2013 af Julie1311 (Slettet)

Mage tak for svaret kan helt sikkert bruges

Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.