Matematik

Lommeregner " Texas TI 30"

18. oktober 2005 af Crizz (Slettet)
Jeg er kommet til opgaver om
- Gennemsnitlig rente -
men ved ikke hvordan jeg skal taste det ind på lommeregneren ?

feks.
n=8 f= 1,75
F = 8 "kvadratrodstegnet" 1,75 = 1,072
hvordan taster jeg kvadratsrodstegnet i n' ind ???
Jeg har fået af vide at min lommeregner er god nok til C-niveu. Det er en Texas instruments TI 30
Håber nogen kan svare...

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2005 af allan_sim

#0.
Hvor ny en model har du?
Normalt sidder rodtegnet ovenover "hatten". Indtast derfor

8 "2nd" "^" 1,75 "="

Skriv et svar til: Lommeregner " Texas TI 30"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.