Matematik

Statistik aflevering, hvilken sandsynlighedsfordeling? hypostat

27. maj 2013 af bruhn99 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg sidder i øjeblikket og kæmper lidt med en statistikaflevring og ville bare hører om der er nogen der kan hjælpe mig med et par opgaver?

Jeg bruger hypostat i excel.

 

Da SMV kunder er vigtige for virksomheden bliver en af dine første opgaver en kampagne for at hverve nye erhvervskunder i SMV segmentet.
Kampagnen sker ved at udsende en mail til potentielle kunder.  For at mailen kan siges at have haft en effekt, skal den resultere i et møde med den potentielle kunde. Sandsynligheden for at en mail resulterer i et møde er 4 %. Antag at DYT automobiler udsender 380 mails.

2.1 Hvilken sandsynlighedsfordeling følger antallet af møder som mailen resulterer i?
Direktøren for DYT Automobiler anser kampagnen for at være tilfredsstillende hvis den resulterer i mere end 25 kundemøder.

2.2 Beregn sandsynligheden for at mailen resulterer i mere end 25 kundemøder.

 

på forhand tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2013 af peter lind

Det er en binomialfordeling. Du har 2 mulige udfald. Der reageres og der reageres ikke. Desuden må man regne med at svarene er uafhængig af hinanden


Svar #2
27. maj 2013 af bruhn99 (Slettet)

i må opgave 2.2 må

n = 380

px = 25

? eller hvordan? 

jeg laver det i hypostat


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2013 af peter lind

n=380, p= 0,04=4%


Svar #4
27. maj 2013 af bruhn99 (Slettet)

okay, men mange tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Statistik aflevering, hvilken sandsynlighedsfordeling? hypostat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.