Matematik

vektorregning 3d - skæring

29. maj 2013 af Me292 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der vil rette dette?

Vedhæftet fil: Linje l.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2013 af lfdahl (Slettet)

Ligningen for linie m: Den korrekte parameter er ikke t men s

t = 2 og s = -3 stemmer.

Sidste linie: "9 = 0" har ingen mening, der burde stå: 9 = 9


Skriv et svar til: vektorregning 3d - skæring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.