Matematik

Matematik A - dumpe?

29. maj 2013 af mahtabelyas (Slettet)

Hej alle

Hvad sker der hvis man dumper til mat A skriftlig eksamen? - får man stadig sit fulde eksamensbevis?

Og: hvis man vil søge ind på en uddannelse der kræver mat A, kan man så godt blive optaget hvis ens samelede snit for faget er på 2 - altså bestået?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Selvfølgelig får du dit bevis, sålænge dit samlede snit er over 02. Og du kan godt søge ind på en uddannelse, der kræver mat A sålænge fagets snit er over 02, men man bør nok overveje, om det er en god idé.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du får eksamensbeviset, hvis du har gennemført undervisningsforløbet og opfylder kravene til beståelse af uddannelsen, dvs kravet om karaktergennemsnit.

Hvis beståelse af et fag er et optagelseskrav på en uddannelse, kræves det, at det pågældende fag er bestået.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2013 af DA-Vinci (Slettet)

Hej.

 

Du dumper først Matematik A, hvis dine års og eksamens karakterer sammenlagt giver mindre end 02. Altså eksempelvis

02+02+00= 4 / 3= 1.33 

Ego kan du godt søge ind på en uddannelse der kræver mat A, kan man så godt blive optaget hvis ens samelede snit for faget er på 2.

Du kan evt. skrive privat.


Svar #4
29. maj 2013 af mahtabelyas (Slettet)

Altså, til årskarakter har jeg fået 02 skriftligt og 4 mundtligt. Hvis jeg nu får 00 til eksamen så bliver det:

4+2+0=6

6/3= 2

Er jeg rigtigt på den?

I så fald er det ikke over 2, men det betragtes da stadig som bestået, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2013 af DA-Vinci (Slettet)

jo.


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. maj 2013 af nancy16 (Slettet)

#3


DA-Vinci? Er du sikker på det? :)

Jeg er nemlig også bange for at dumpe! Jeg  var oppe i Matematik B igår, og i mine årskarakter har jeg fået 4 i skriftlig og 4 i mundtlig.

Så vil det også sige: 4+4+0=8 også 8/3=2,66


Skriv et svar til: Matematik A - dumpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.