Matematik

potensfunktion - potensvækt

31. maj 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er difintionen på potensfunktion

hvad er difinitionen på potensvækst


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2013 af nymannjakobsen (Slettet)

En potensfunktion ser således ud: f(x)=b*xa

En eksponentielfunktion: f(x)=b*ax

 

Jeg husker forskellen ved at x er potens i den x-ponentielle funktion.

 

Ps. http://www.youtube.com/watch?v=O50-KXDKBHc

- Nymann Jakobsen


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

En potensfunktion har formen

f(x) = b · xa    , x > 0 , a > 0 ,

jvf. dine tidligere tråde om emnet https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1345555


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2013 af Snavne (Slettet)

Vækstegenskaben for Potensfunktioner:

Fy=Fx^a

Fy= Fremskrivningsfaktoren for y værdien og den er ligmed fremskrivningsfaktoren for x-værdien =Fx^a


Skriv et svar til: potensfunktion - potensvækt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.