Matematik

potensfunktion

02. juni 2013 af Mariiiia (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej. Nogen der kan hjælpe mig med følgende spørgsmål: Brug differentialregning til at redegøre for potensfunktioners væksthastighed og monotoniforhold.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2013 af mathon

 

                                  f(x) = b • xa = b • ea•ln(x)          x∈R+

                                  f '(x) = b • a •xa-1  = (a/x) • (b • xa)

                                  x • f '(x) = (a • b) • ea•ln(x)                   x • f '(x) har samme fortegn som f '(x), da x>0


Svar #2
02. juni 2013 af Mariiiia (Slettet)

det forstod jeg ikke så meget af

Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.