Matematik

Hvad er differentialkvotient for en eksponentielfunktion

02. juni 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

det er mit spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

En eksponentialfunktion af formen f(x) = ekx har den afledede

f '(x) = k·ekx


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

f = b * ax

f ' = b * ax * ln(a)

;-)


Svar #3
02. juni 2013 af Kaan* (Slettet)

Skal bevise det det eller det nok med at sige dette


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Det kommer an på, hvem der spørger  ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvordan det bevises afhænger af, hvordan eksponentialfunktioner og logaritmer er defineret i dit pensum.


Skriv et svar til: Hvad er differentialkvotient for en eksponentielfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.